Självförsvar

OM INSTRUKTÖR JOHAN HULTBERG
Mitt namn är Johan Hultberg och jag har hand om självskydd och konflikthantering. Jag har utövat kampsport och självförsvar sedan 1989. Idag är jag utbildad Krav Maga-instruktör, polisiär Krav Maga-instruktör samt security-instruktör och har sedan 7 år tillbaka drivit en Krav Maga-klubb i Laholm. Sedan 2001 har jag även varit aktiv som ordningsvakt och levt i den verklighet som nattklubbslivet innebär – en erfarenhet som är otroligt viktig för en aktiv instruktör.

OM KRAV MAGA
Krav Maga är ett av de bästa och mest realistiskasjälvförsvarssystemen. Systemet är lätt att lära sig och det utövas av bland annat militärer, poliser, vakter och livvakter. Det är praktiskt och effektivt i massor av olika situationer.

OM KURSINNEHÅLLET
I mina kurser får ni det självförsvar som ni önskar er. Jag lär er öppna upp era ögon inför den omgivning ni befinner er i samt visar olika sätt som ni kan hantera angrepp i hemmet, på gatan, i bilen eller på klubbarna. Ni får lära er att använda er omgivning som skydd samt hur ni använder vanligt förekommande föremål i er omgivning som försvar vid nödvärn/nöd.

SKRÄDDARSYDDA UTBILDNING TILL FÖRETAG,SKOLOR, ÄLDREVÅRD, HOTELL- OCH RESTAURANGBRANCHSEN SAMT FÖR POLISER, ORDNINGSVAKTER OCH MILITÄR
Jag anpassar utbildningar till er vare sig ni jobbar in offentlig eller privat verksamhet. För er som jobbar som polis, ordningsvakt, väktare, skyddsvakt eller militär skapar jag skräddarsydda program som innefattar teknik vid rätt gripande, omhändertagande, nedläggningar, fasthållningar, skydd av eget vapen, rätt hantering med vapen, handfängsel, batong m.m.

Ta chansen och lär er självförsvar på riktigt! Ser framemot att få jobba med er!

gratisÄr du intresserad av våra utbildningar?
Fyll i formuläret så återkommer vi!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vilken utbildning gäller det?

  Berätta mer om din förfrågan

  captcha
  Fyll i tecknen du ser i rutan här ovan

  Undrar du något eller vill boka utbildning?