Vi är Utbildningsgruppen Halmstad

mickeMichael Andersson

Micke har över 20 års erfarenhet som bartender och har deltagit i mängder av tävlingar.

Bland tävlingarna kan nämnas SM, NM och VM samt märkestävlingar. Bästa merit i märkes-VM är en 2:a plats.

Micke är utbildad barmästare, certifierad provningsledare, utbildad sommelier samt innehar högsta graden Beer and Whisky Master Class. Micke driver idag gastropuben The Fox and Anchor i Halmstad

Inom dykningen har Micke en gedigen utbildning inom dykorganisationen PADI som är  världens största dykutbildningsorganisation. Som instruktör är Micke certifierad IDC-Staff instruktör, vilket motsvarar den tredje högsta certifieringsnivån.

Micke är instruktör i EFR – Emergency First Response, som i sin tur följer de riktlinjer och protokoll inom olycksfallsbehandling som utvecklats av medlemmar av ” the International Liaison Committee on Resuscitation” (ILCOR). EFR är en av de snabbast växande internationella utbildningsorganisationerna i världen inom HLR, automatisk defibrillator och första-hjälpen.

Inom brandskydd och säkerhet finns en mångårig erfarenhet som skyddsombud. Micke är utbildad anläggningsskötare och ansvarar för säkerhet och brandskydd på ett hotell i Halmstad och brandskydd för ett par restauranger/pubar i Halmstad.

jpJP Allmark

JP började sin bana som dykinstruktör redan 1981 och har mera än 30 års erfarenhet av utbildning och har drivit flera dykskolor.

Inom dykorganisationen PADI utbildade sig JP till Course Director, vilket är den högsta certifieringsgraden inom dykning och han är en av få Course Directors i Sverige.

JP är instruktör och instruktörstränare i EFR – Emergency First Response, som i sin tur följer de riktlinjer och protokoll inom olycksfallsbehandling som utvecklats av medlemmar av ” the International Liaison Committee on Resuscitation” (ILCOR). EFR är en av de snabbast växande internationella utbildningsorganisationerna i världen inom HLR, automatisk defibrillator och första-hjälpen.

JP är utbildad anläggningsskötare och ansvarar för säkerhet och brandskydd på ett hotell i Halmstad och brandskydd för ett par restauranger/pubar i Halmstad.

i alla utbildningar inom Utbildningsgruppen i Halmstad HB genomsyras processerna av mjuka värden. Utbildningsgruppen i Halmstad är ett utbildningsföretag inom brand- och säkerhet, HLR/D-HLR/första-hjälpen, krisberedskap, dryckesutbildning/dryckesprovning samt rekreationsdykning.
Utbildningsgruppen i Halmstad HB är ett ungt företag som etablerades 2015, men innehåller mycket erfarenhet. Totalt 50 års samlad erfarenhet inom utbildning finns i företaget.

Företaget ägs och drivs av Michael Andersson och JP Allmark i syfte att samla de olika verksamhetsgrenarna under ett och samma tak.

Vi finns till för företag, offentlig sektor och privatpersoner för att kunna erbjuda ett brett sortiment av utbildningar.

På ett pedagogiskt och lekfullt sätt fokuserar vi på de mjuka värdena i att lära sig tänka långsamt, tänka snabbt och att tänka rätt i olika situationer som kan uppstå på en arbetsplats och i det privata livet.

Vi vill skapa förtroende, trygghet och ett mervärde för våra uppdragsgivare på ett pedagogiskt och lekfullt sett som ökar medvetenheten om de utbildningar vi erbjuder. Vi skall finnas där kunderna behöver oss och alltid möta dem med en hjärtlig och öppen relation.
Värdegrunden för oss utgörs av tre grundläggande ledord: engagemang, professionalism och att ha roligt. Ledord som vi vill att våra uppdragsgivare och samhället i övrigt skall förknippas oss med. Vår värdegrund är vår styrka som får oss att lyckas i stort och smått varje dag.

Engagemang

Vi är engagerade, vi ser inte det omöjliga, vi går in med 100 % i alla våra utbildningar och vi ser till att engagera våra kunder. Vi vill skapa förtroende, trygghet och ett mervärde för våra uppdragsgivare på ett pedagogiskt och lekfullt sätt som ökar medvetenheten om de utbildningar vi erbjuder.

Vi skall finnas där kunderna behöver oss och alltid möta dem med en hjärtlig och öppen relation.

Professionalism

Vi visar våra uppdragsgivare respekt, intresse, värme, medmänsklighet, empati och ett personligt bemötande.

Roligt

Vi har alltid roligt när vi utbildar, men vad viktigare är att våra uppdragsgivare också har roligt och känner att det är kul att lära sig, även om ämnet som sådant kan vara allvarligt.

gratisÄr du intresserad av våra utbildningar?
Fyll i formuläret så återkommer vi!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vilken utbildning gäller det?

  Berätta mer om din förfrågan

  captcha
  Fyll i tecknen du ser i rutan här ovan

  Undrar du något eller vill boka utbildning?