Barn-HLR/D-HLR

Barn-HLR/D-HLR

Vårt mål är att på ett pedagogiskt och underhållande sätt förmedla kunskaper inom HLR/D-HLR och första-hjälpen för barn. Vi vill lära deltagarna att tänka rätt och våga göra något än inget alls.

Vi arbetar på ett flexibelt sätt som medför att vi kan ta hänsyn till våra kunders behov och önskemål. Alltifrån ett till flera läropass. Vissa kunder vill endast få en övergripande kunskaper om HLR/D-HLR/första-hjälpen för barn, medan andra kunder vill ha djupare kunskaper i ämnet.

3 timmar med följande innehåll:

Hjärt-lungräddning (HLR) för barn mellan 0-12 år

Oavsett om du är förälder eller arbetar inom dagis eller förskola, är det livsviktigt att veta hur du hjälper ett barn som drabbats av hjärtstopp.
Genom oss får du träna HLR på barndockor samt hjärtstartaranvändning (D-HLR), inom EFR – Emergency First Response, som i sin tur följer de riktlinjer och protokoll inom olycksfallsbehandling som utvecklats av medlemmar av ” the International Liaison Committee on Resuscitation” (ILCOR). Vi använder professionella dockor som kan övervaka både djupkompressioner och graden av kompressioner.

Åtgärder vid luftvägsstopp

Hur hjälper man ett barn som satt något i halsen och inte kan andas? Vi lär ut hur man hanterar luftstopp för små och lite större barn. Principen är en kombination av ryggdunk och buktryck (”Heimlich manöver”)

Övrig första-hjälpen

Vi går även igenom åtgärder vid olycksfall och akut insjuknande, vilket är viktiga kunskaper både i hemmet och på dagis/förskolor.

Homeparty med barn-HLR

Varför inte ha en utbildning inom barn-HLR tillsammans med andra vänner och bekanta med små och medelstora barn? Som ansvarig för eventet får du utbildningen gratis medan övriga betalar 500 kronor per person. Vi håller utbilningen hemma hos dig eller om du ordnar en samlingslokal. Perfekt för en grupp om 4-10 personer.

Kursfakta

En kurs: 8 500

Varje kurs är på cirka tre timmar.

Priser och villkor för Homeparty: se under Homeparty med barn-HLR.

(moms tillkommer på alla priser)

gratisÄr du intresserad av våra utbildningar?
Fyll i formuläret så återkommer vi!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vilken utbildning gäller det?

  Berätta mer om din förfrågan

  captcha
  Fyll i tecknen du ser i rutan här ovan

  nojet

  Undrar du något eller vill boka utbildning?